Ανακατασκευή – Εκσυγχρονισμός Ανελκυστήρων

Εκσυγχρονισμός Ανελκυστήρων
κάθε τύπου…

Η εταιρεία VroutsisLift παρέχει προηγμένες υπηρεσίες και εξατομικευμένες λύσεις στον εκσυγχρονισμό των ανελκυστήρων αντιμετωπίζοντας την κάθε περίπτωση χωριστά, έχοντας πάντα ως δεδομένο την ασφάλεια και ακολουθώντας τους κανόνες και τις οδηγίες της ισχύουσας νομοθεσίας.

Ο εκσυγχρονισμός αναβαθμίζει την αισθητική, βελτιώνει σημαντικά την απόδοση του ανελκυστήρα, αλλά κυρίως πετυχαίνει τη σωστή λειτουργία και ασφάλεια του.

Έπειτα από τον έλεγχο του φορέα στον ανελκυστήρα σας, συντάσσεται οικονομικοτεχνική προσφορά για την ανακαίνισή του ανελκυστήρα. Οι μηχανικοί της εταιρείας μας είναι κοντά σας για  να σας συμβουλεύσουν και να σας παρέχουν όλες τις απαντήσεις σε τυχόν απορίες σας ώστε να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή προσφορά που καλύπτει ταυτόχρονα τις οικονομικές απαιτήσεις και το προσδωκόμενο αισθητικό αποτέλεσμα για τον ανελκυστήρα σας.

Διασφαλίζουμε για εσάς προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής. 

Η εταιρεία ανελκυστήρων Vroutsis Lift σας προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία από μοντέρνους και τεχνολογικά προηγμένους θαλάμους ασανσέρ, οι οποίοι ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας μπορούν να τροποποιηθούν ακριβώς στα μέτρα σας.

Η συνεργασία μας με δεκάδες κορυφαίες εταιρείες που εμπορεύονται θαλάμους έχει ως αποτέλεσμα την προσφορά μιας μεγάλης ποικιλίας επιλογών προς τους πελάτες μας τόσο σε κλασικούς θαλάμους όσο και σε μοντέρνους, πολυτελείς και minimal θαλάμους ανελκυστήρων με αποδοτικές λειτουργίες. Οι θάλαμοι ανελκυστήρων που σας προμηθεύουμε είναι κατάλληλοι για όλους τους τύπους ασανσέρ.

Οι θάλαμοι – καμπίνες ασανσέρ της Vroutsis Lift κατασκευάζονται από πλήθος υλικών όπως φορμάικα γυαλί, inox, έγχρωμα τζάμια ή αμμοβολής, για να καλύπτουν τις ανάγκες σας, με το αισθητικό αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο δυνατό.

After
Before
H Vroutsis Lift διαθέτει μεγάλη γκάμα μοντέλων θαλάμων αναλόγως των τιμών.

 

  •  Άμεση δυνατότητα παραγγελίας του θαλάμου που θα επιλέξετε
  • Μεγάλη ευελιξία σχετικά με τις τροποποιήσεις σε έτοιμους θαλάμους ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας
  • Μεγάλη διαθεσιμότητα σε ποικιλία υλικών που προσδιορίζουν και το στυλ του θαλάμου. Για παράδειγμα το ξύλινο δάπεδο υποδηλώνει κλασικό χαρακτήρα ενώ το γυαλί και το inox κάτι πιο σύγχρονο και μοντέρνο
  • Όσον αφορά τα κομβία, δίνεται η δυνατότητα χάραξης λογοτύπου. Μπορείτε να τα επιλέξετε μέσα από μία μεγάλη γκάμα
  • Στις ειδικές κατασκευές θαλάμων που πρόκειται να ενσωματωθούν σε ανελκυστήρες αυτοκινήτων, ξενοδοχείων, βιομηχανικών χώρων, γίνεται ειδική παραγγελία καθ’ υπόδειξη του πελάτη ανάλογα με τη χρήση, το στυλ και τις ανάγκες που υπάρχουν

Εγγύησή μας ότι μετά το πέρας των εργασιών τοποθέτησης θαλάμου, το αποτέλεσμα θα είναι άριστο!

VROUTSIS LIFT
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚAIΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΟΥ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΑΣ;

Είμαστε εδώ για εσάς

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη που αφορά την αναβάθμιση του ανελκυστήρα σας προσφέροντας : 

  • Σας συντάσσουµε την αναλυτική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική προσφορά µας, λαµβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες του κάθε ανελκυστήρα ξεχωριστά.
  • Παρέχουµε πιστοποίηση όλων των υλικών που χρησιµοποιούνται κατά τον εκσυγχρονισµό του ανελκυστήρα, τα οποία φέρουν την ένδειξη CE, που υποδηλώνει άριστη ποιότητα και αξιοπιστία
  • Παρέχουμε Δέκα (10) χρόνια εγγύηση καλής και συνεχούς λειτουργίας των μηχανημάτων.
  • Εγγυώµαστε για την ταχύτατη αποπεράτωση ολικής ανακαίνισης σε 4 εργάσιµες ηµέρες (ανελκυστήρας 8 ατόµων µε 8 στάσεις).
1 Step 1
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder