Ανακατασκευή – Εκσυγχρονισμός Ανελκυστήρων

Εκσυχρονισμός Ανελκυστήρων
κάθε τύπου…

Παρέχουµε προηγµένες υπηρεσίες και εξατοµικευµένες λύσεις στον εκσυγχρονισµό των ανελκυστήρων αντιμετωπίζοντας την κάθε περίπτωση χωριστά, έχοντας πάντα ως δεδοµένο την ασφάλεια και ακολουθώντας τους κανόνες και τις οδηγίες της ισχύουσας νοµοθεσίας.

Ο εκσυγχρονισµός αναβαθµίζει την αισθητική, βελτιώνει σηµαντικά την απόδοση του ανελκυστήρα, αλλά κυρίως πετυχαίνει τη σωστή λειτουργία και ασφάλεια του.

Έπειτα από τον έλεγχο του φορέα στον ανελκυστήρα σας, συντάσσεται οικονομικοτεχνική προσφορά για την ανακαίνισή του ανελκυστήρα. Οι μηχανικοί της εταιρείας μας είναι κοντά σας για  να σας συμβουλεύσουν και να σας παρέχουν όλες τις απαντήσεις σε τυχόν απορίες σας ώστε να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή προσφορά που καλύπτει ταυτόχρονα τις οικονομικές απαιτήσεις και το προσδωκόμενο αισθητικό αποτέλεσμα για τον ανελκυστήρα σας.

After
Before
VROUTSIS LIFT
ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΚAIΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΑΛΑΜΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΚΟΜΒΙΟΔΟΧΟΥ!

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ΣΑΣ;

Είμαστε εδώ για εσάς

Η εταιρεία μας είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε ανάγκη που αφορά την αναβάθμιση του ανελκυστήρα σας προσφέροντας : 

  • Σας συντάσσουµε την αναλυτική και ιδιαίτερα ανταγωνιστική προσφορά µας, λαµβάνοντας υπόψιν τις ανάγκες του κάθε ανελκυστήρα ξεχωριστά.
  • Παρέχουµε πιστοποίηση όλων των υλικών που χρησιµοποιούνται κατά τον εκσυγχρονισµό του ανελκυστήρα, τα οποία φέρουν την ένδειξη CE, που υποδηλώνει άριστη ποιότητα και αξιοπιστία
  • Παρέχουμε Δέκα (10) χρόνια εγγύηση καλής και συνεχούς λειτουργίας των μηχανημάτων.
  • Εγγυώµαστε για την ταχύτατη αποπεράτωση ολικής ανακαίνισης σε 4 εργάσιµες ηµέρες (ανελκυστήρας 8 ατόµων µε 8 στάσεις).
[]
1 Step 1
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder