ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ MRL

_

Οι Aνελκυστήρες χωρίς μηχανοστάσιο (MRL) αποτελούν την πλέον αξιόπιστη και αποδοτική λύση ανύψωσης. Ένας ανελκυστήρας που απαιτεί ελάχιστους χώρους εγκατάστασης γιατί το μηχανοστάσιο μπορεί να ενσωματωθεί στο εσωτερικό του φρεατίου.

ΗΛΕΚΤΡΟΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

_

Οι ηλεκτροκίνητοι ανελκυστήρες ή έλξης ή συμβατικοί αποτελούν την κλασσική αξιόλογη λύση στο πρόβλημα της κατακόρυφης μετακίνησης ατόμων και φορτίων, σε παλιές αλλά και νέες ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.

ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΙ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ

_

Υδραυλικός ανελκυστήρας ονομάζεται εκείνος στον οποίο η ενέργεια που απαιτείται για την ανύψωση του φορτίου μεταφέρεται από μία ηλεκτροκίνητη αντλία η οποία προωθεί υδραυλικό έμβολο σε μία ανυψωτική διάταξη που επενεργεί άμεσα ή έμμεσα στον θάλαμο.

ΚΥΛΙΟΜΕΝΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ

_

Οι κυλιόμενες κλίμακες και οι κυλιόμενοι πεζόδρομοι ανήκουν στην ομάδα των μέσων συνεχούς μεταφοράς και χρησιμεύουν για τη μεταφορά ατόμων και φορτίων σε ύψη και αποστάσεις.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ Α.Μ.Ε.Α.

_

Τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) αποτελούν ένα ιδιαίτερο κομμάτι του κοινωνικού συνόλου που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής. Γι’αυτό ακριβώς το λόγο πρέπει να αποφεύγονται υψομετρικές διαφορές κατά τη μελέτη κτιρίων και υπαιθρίων χώρων σε οποιαδήποτε στάθμη.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΜΙΚΡΩΝ ΦΟΡΤΙΩΝ 

_

Όταν η μεταφορά φορτίου γίνεται χωρίς τη συνοδεία ατόμου τότε μιλάμε για Αναβατόριο Φορτίων. Τα αναβατόρια μπορούν να εγκατασταθούν τόσο εντός όσο και εκτός κτιρίου. Είναι πολύ πιο απλά συστήματα από τα ασανσέρ, συνήθως ενώνουν 2 – 4 στάσεις και εξυπηρετούν ανάγκες μεταφοράς από 50 έως 300kg.

ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

_

Αναβατόρια αυτοκινήτων, Επικλινείς πλατφόρμες για 2 & 4 αυτοκίνητα, Πλατφόρμες παρκαρίσματος σε φρεάτιο υπογείου, Περιστρεφόμενες πλατφόρμες (360 μοιρες), Πλατφόρμες παρκαρίσματος οροφής και Πλαγιο-μετακινούμενες πλατφόρμες.

1 Step 1
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder