ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ / PARKING

PARKING

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΥΨΩΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΝΑΒΑΤΟΡΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Το αναβατόριο αυτοκινήτων χρησιμοποιείται για την κατακόρυφη μεταφορά ενός αυτοκινήτου σε διάφορα επίπεδα χωρίς τη χρήση ράμπας με αποτέλεσμα να έχουμε σημαντικό κέρδος χώρου.

Αποτελείται από δύο περόνες σχήματος L που στηρίζονται σε μεταλλικές κολόνες και συγκρατούν μία πλατφόρμα κατάλληλων διαστάσεων στην οποία επιβιβάζεται το αυτοκίνητο και το μεταφέρει. Η κίνηση γίνεται από ένα υδραυλικό έμβολο και η διαδρομή είναι έως 10m.

ΕΠΙΚΛΕΙΝΕΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ (4 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ)

Το μηχανικό σύστημα στάθμευσης (S-400) αποτελείται από δύο πλατφόρμες με ειδικά δάπεδα που στηρίζονται από τη μία πλευρά σε σταθερά σημεία και από την άλλη σε υδραυλικά έμβολα από τα οποία γίνεται και η κίνηση του μηχανήματος.

Οι πλατφόρμες είναι επικλινείς, εντός φρεατίου και σε καθεμία παρκάρει ένα αυτοκίνητο και ειναι κατάλληλες για αυτοκίνητα βάρους μεχρι 2000κg και διαστάσεων 4.65×1.85×1.55 (ΜxΠxΥ)

ΕΠΙΛΕΙΝΕΙΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ (2 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ)

Το μηχανικό σύστημα (S-200) αποτελείται από δύο πλατφόρμες με ειδικά δάπεδα που στηρίζονται από τη μία πλευρά σε σταθερά σημεία και από την άλλη σε υδραυλικά έμβολα, από τα οποία γίνεται και η κίνηση του μηχανήματος.

Οι πλατφόρμες είναι επικλεινείς, εντός φρεατίου και σε κάθε μία παρκάρει ένα αυτοκίνητο. Αποτελείται από Σύστημα συγχρονισμού των εμβόλων για ασφαλή λειτουργία, Ειδικό stop τερματισμού των αυτοκινήτων για εύκολο παρκάρισμα, Βαλβίδες θράυσης και κάγκελα που αποτρέπουν την πτώση από τις πλατφόρμες (όπου απαιτούνται).

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΕ ΦΡΕΑΤΙΟ ΥΠΟΓΕΙΟΥ

Μηχανικό σύστημα παρκαρίσματος χωρητικότητας ενός αυτοκινήτου που αποτελείται από δύο οριζόντιες πλατφόρμες. Το αυτοκίνητο παρκάρει στην κάτω πλατφόρμα και με τη βοήθεια υδραυλικών εμβόλων κατεβάινει σε φρεάτιο κατάλληλων διαστάσεων, ενώ η πάνω πλατφόρμα κλείνει το φρεάτιο επιτρέποντας την ασφαλή διέλευση πεζών ή οχημάτων.

Το μηχάνημα αυτό έχει εφαρμογή σε διαδρόμους ή κοινόχρηστους χώρους όπου έχουμε δυνατότητα διάνοιξης φρεατίου.

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ (360 ΜΟΙΡΕΣ)

Πρόκειται για οριζόντια περιστρεφόμενη πλατφόρμα αλλαγής κατεύθυνσης αυτοκινήτων, που χρησιμοποιείται σε χώρους παρκαρίσματος ή διέλευσης αυτοκινήτων όπου δεν υπάρχει δυνατότητα ελιγμών λόγω στενότητας χώρου

Σε αυτές τις περιπτώσεις το αυτοκίνητο επιβιβάζεται στην πλατφόρμα (διαμέτρου 4m), η πλατφόρμα περιστρέφεται και επιτυγχάνεται αλλαγή κατεύθυνσης χωρίς μανούβρες.

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΟΡΟΦΗΣ

Μηχανικό σύστημα παρκαρίσματος χωρητικότητας ενός αυτοκινήτου. Αποτελείται από μία οριζόντια πλατφόρμα. Το αυτοκίνητο παρκάρει στην πλατφόρμα και με τη βοήθεια υδραυλικών εμβόλων ανεβαίνει κατακόρυφα σε ύψος που επιτρέπει την διέλευση από κάτω.

Το μηχάνημα αυτό έχει εφαρμογή σε διαδρόμους ή κοινόχρηστους χώρους με επαρκές ύψος.

ΠΛΑΓΙΟΜΕΤΑΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 

Πλατφόρμα χωρητικότητας ενός αυτοκινήτου, που κινείται οριζόντια με τη χρήση ηλεκτρομειωτήρα ή με υδραυλικό έμβολο (σε κάποιες περιπτώσεις). Έχει εφαρμογή σε χώρους παρκαρίσματος ή διέλευσης αυτοκινήτων όπου δεν υπάρχει δυνατότητα ελιγμών λόγω στενότητας χώρου.

Κινέιται κατά την διεύθυνση του άξονα του οχήματος ή κάθετα ως προς αυτόν. Χρησιμεύει τόσο για τη στάθμευση ενός αυτοκινήτου επί αυτής όσο και για την αλλαγή κατεύθυνσης.

1 Step 1
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder