Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

 

VROUTSIS-LIFT

 

Η εταιρεία ανελκυστήρων Vroutsis-Lift με έδρα το Γαλάτσι Αττικής, αποτελεί την πλέον αξιόπιστη επιλογή στον τομέα εγκατάστασης ανελκυστήρων καθώς δραστηριοποιείται στο πεδίο της μελέτης, εγκατάστασης και συντήρησης των ανελκυστήρων κάθε τύπου, εδώ και τουλάχιστον 40 χρόνια.

Με την πολυετή  εμπειρία των 40 ετών και με το  εξειδικευμένο προσωπικό μας, ανάμεσα στους οποίους Μηχανολόγοι, Ηλεκτρολόγοι, Τεχνικοί, Βοηθοί τεχνικών εγκατάστασης, Τεχνικοί συντήρησης, η εταιρεία Vroutsis Lift έχει καταφέρει να εξασφαλίσει στους πελάτες της, την ποιότητα, ασφάλεια, και τεχνολογική υπεροχή των εγκαταστάσεων-κατασκευών μας.

Εξάλλου, η πολυετής πείρα της εταιρείας ανελκυστήρων Vroutsis-Lift σε συνδυασμό με την υλοποίηση και κατασκευή ανελκυστήρων σε δημόσιους,  τραπεζικούς, εμπορικούς, εκπαιδευτικούς, εργοληπτικούς, και τουριστικούς οργανισμούς, δεν μπορεί παρά να αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης απέναντι στο όνομά της.

Ειδικευόμαστε σε κάθε είδος ανελκυστήρα – ανυψωτικού μηχανήματος.

  • Μηχανικοί ΑνελκυστήρεςΜε ή χωρίς μηχανοστάσιο
  • Υδραυλικοί ΑνελκυστήρεςΜε ή χωρίς μηχανοστάσιο
  • Ανελκυστήρες ΦορτίωνΣυστήματα ανύψωσης μικρών & μεγάλων φορτίων
  • Ανελκυστήρες αυτοκινήτωνΣυστήματα στάθμευσης αυτοκινήτων
  • Ανελκυστήρες ΑΜΕΑΣυστήματα ανύψωσης-μετακίνησης Α.Μ.Ε.Α.
  • Κυλιόμενες Κλίμακες - ΔιάδρομοιΥψηλών προδιαγραφών
logo-mark-1

Τεχνογωσία & Εξειδεικευση!

 

Η τεχνογνωσία του άρτια καταρτισμένου προσωπικού μας σε συνδυασμό με τον επαγγελματισμό και τη συνέπεια χαρακτηρίζουν τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στις ανάγκες του πελάτη που αφορούν τη συντήρηση του ανελκυστήρα.

Η συνεχής μέριμνα ώστε τα υλικά που χρησιμοποιούνται να είναι άριστης κατασκευής αλλά ταυτόχρονα να ανταποκρίνονται στις οικονομικές απαιτήσεις της αγοράς, μας καθιστά ανταγωνιστικούς στο χώρο της συντήρησης και εγκατάστασης ανελκυστήρων.

Παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις που αφορούν τις νέες τεχνολογίες στον τομέα της συντήρησης και εγκατάστασης ανελκυστήρων, έχοντας υπευθυνότητα και με γνώμονα τη συχνή επικοινωνία με τους πελάτες μας με στόχο την ικανοποίηση των εκάστοτε αναγκών τους, μπορούμε να εγγυηθούμε την ασφαλή και πολυετή λειτουργία του ανελκυστήρα σας.

Για οποιαδήποτε πληροφορία για τον ανελκυστήρα σας,
Είμαστε εδώ για εσάς!

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας

1 Step 1
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder