Εγκατάσταση Ανελκυστήρων

Έγκαιρη & Ποιοτική

Εγκατάσταση Ανελκυστήρων

40 ΕΤΩΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

Έχοντας πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια και µε γνώμονα την πολυετή εμπειρία µας, 40+ χρόνια στον χώρο, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση παντός τύπου ανυψωτικών μηχανηµάτων και ανελκυστήρων.

Εξετάζουμε λεπτομερώς τις ανάγκες κάθε έργου και ετοιμάζουμε τις πλέον συμφέρουσες και αξιόπιστες προτάσεις.

Ολοκληρώνοντας την εγκατάσταση, αμέσως μετά πραγματοποιείται έλεγχος εφαρμογής των προτύπων της νομοθεσίας από φορέα πιστοποίησης. Οι μηχανολόγοι µας αναλαμβάνουν τον τεχνικό σας φάκελο, για την έκδοση της άδειας λειτουργίας.

Κατέχοντας την απαραίτητη τεχνολογία και εξειδίκευση που απαιτείται, αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας, την οποία πιστοποιούν οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας των προϊόντων.

Με την ολοκλήρωση κάθε έργου παρέχουμε εγγύηση 10 ετών.

VROUTSIS LIFT
ΕΓΓΥΗΣΗ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ
Επωφεληθείτε από τις πλέον προσιτές τιµές της εγκατάστασης ανελκυστήρα από 6.500€.


ΔΩΡΕΑΝ μελέτη του Ανελκυστήρα σας πριν την εγκατασταση!

Τί να κάνετε πριν την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας

  • Κάντε προσεκτική μελέτη του χώρου εγκατάστασης

Ο ανελκυστήρας που θα τοποθετήσετε στο σπίτι ή την επιχείρηση σας, θα πρέπει πρωτίστως να είναι λειτουργικός και ασφαλής. Έτσι πριν επιλέξετε ένα εντυπωσιακό σχέδιο, θα πρέπει πρώτα να σκεφτείτε και φυσικά να ελέγξετε με κάποιον αρμόδιο, αν το κτίριο σας μπορεί να υποστηρίξει μία τέτοια εγκατάσταση και πόσο εύκολο θα είναι να συντηρηθεί ή να αντικατασταθούν τα εξαρτήματα της αν χρειαστεί.

  • Σκεφτείτε την χρήση του ανελκυστήρα σας σε καθημερινό επίπεδο

Έχετε σπίτι ή επιχείρηση; Πόσους ορόφους έχει; Πόσοι θα χρησιμοποιούν το ασανσέρ σε καθημερινή βάση; Πόσο τακτικά μπορεί να χρειάζεται η συντήρηση ανελκυστήρα και πόσο εύκολη είναι η πρόσβαση και η μετακίνηση ανάμεσα στους ορόφους χωρίς αυτόν; Απαντώντας σε αυτά και άλλα αντίστοιχα καίρια ερωτήματα που σχετίζονται με την καθημερινή χρήση και λειτουργικότητα του ασανσέρ σας, θα είστε σε θέση να έχετε μία πιο σφαιρική άποψη για το τι ακριβώς χρειάζεστε, ώστε να υπολογίσετε και την αναλογία απαιτήσεων και κόστους του.

  • Επιλέξτε προσεκτικά την εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή

Το Άλφα και το Ωμέγα στην σωστή εγκατάσταση και συντήρηση ενός ανελκυστήρα είναι η εταιρεία που θα το αναλάβει και η εξειδίκευση της στο αντικείμενο. Επιλέγοντας την κατάλληλη, κερδίζετε όχι μόνο χρόνο και χρήματα, αλλά και αξιοπιστία ως προς το κτίριο σας, αποτρέποντας τυχόν ανεπιθύμητες μελλοντικές δυσλειτουργίες. Επιπλέον καθώς στη σύγχρονη εποχή το κόστος παίζει σημαντικό ρόλο, φροντίστε να ρωτήσετε για την τιμή της εγκατάστασης του ανελκυστήρα αλλά και της τακτικής συντήρησης του, ώστε να κάνετε την πιο συμφέρουσα για εσάς επιλογή.

  • Ρωτήστε και κάντε έρευνα αγοράς

Επισκεφθείτε κτίρια που σας αρέσουν από αρχιτεκτονικής/κατασκευαστικής άποψης, παρατηρήστε τους ανελκυστήρες, εν ανάγκη συζητείστε και με τους διαχειριστές των κτιρίων για το πόσο ικανοποιημένοι είναι από την κατασκευή και συντήρηση των ανελκυστήρων και καταγράψτε τις εταιρείες για τις οποίες ακούσατε τα περισσότερα θετικά σχόλια.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΑ ;

Ειμαστε εδω για εσας!

Εγκατασταση ανελκυστηρα - Vroutsis lLift
1 Step 1
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder