Συντήρηση – Τεχνική Υποστήριξη ανελκυστήρων

 

 

Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάτε τη συντήρηση του ανελκυστήρα σας;

Η συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του ανελκυστήρα σας σε μηνιαία βάση εξασφαλίζει την ασφαλή και η ομαλή λειτουργία του, καθώς και την διατήρηση συνολικά της εγκατάστασης στο βέλτιστο λειτουργικό επίπεδο.

Οι εργασίες συντήρησης πραγματοποιούνται από αδειούχους συντηρητές και έμπειρο τεχνικό προσωπικό, εξασφαλίζοντας ότι η συντήρηση του ανελκυστήρα σας γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το προσωπικό μας είναι πάντα στην διάθεση σας πρόθυμο να λύσει ακόμα και τις πιο εξεζητημένες περιπτώσεις τεχνικών προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν στον ανελκυστήρα σας.

Με τη χρήση ηλεκτρονικής βάσης δεδομένων γίνεται καταγραφή του προγράμματος συντήρησης, βλαβών, επισκευών και γενικά διατηρούμε πλήρες ιστορικό για κάθε ανελκυστήρα.

Θέλουμε όλοι οι πελάτες μας να απολαμβάνουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας γι’ αυτό και παρέχουμε τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης στο ηλεκτρονικά καταγεγραμμένο ιστορικό του ανελκυστήρα σας, όποτε μας το ζητήσετε.

Καταγράφονται ηλεκτρονικά:

 • η μέρα και η ώρα που πραγματοποιήθηκαν οι εργασίες συντήρησης,
 • η έκθεση του τεχνικού συντήρησης με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν,
 • φωτογραφίες της εγκατάστασης καθώς και
 • λεπτομερείς παρατηρήσεις του για τις τυχόν προτεινόμενες επισκευές ή εργασίες βελτίωσης που πρέπει να γίνουν,
 • ενημερώνεται OnLine η βάση δεδομένων της εφαρμογής και τα στοιχεία είναι διαθέσιμα μέσω e-email.

Η άρτια οργάνωση του τμήματος συντήρησης εξασφαλίζει αμεσότητα και αποτελεσματικότητα όποτε μας χρειαστείτε.

Συντήρηση – Τεχνική υποστήριξη

Υπηρεσίες συντήρησης Υψηλών προδιαγραφών

 

Η εταιρία μας με παρουσία στο χώρο εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων σχεδόν 40 έτη είναι κοντά σας και μετά την εγκατάσταση κάθε ανελκυστήρα για την τακτική συντήρηση και τεχνική υποστήριξη του. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας και η οργάνωση του τμήματος συντήρησης είναι η εγγύηση για την μακρόχρονη, απροβλημάτιστη λειτουργία του ανελκυστήρα και την ασφάλειά σας.

 

Η τακτική συντήρηση διασφαλίζει την καλή και ασφαλή λειτουργία του ανελκυστήρα. Με αυτόν τον τρόπο παρατείνεται η διάρκεια του κύκλου ζωής των ανελκυστήρων και αποφεύγονται περιττά κόστη από αναίτιες βλάβες.

 

Ο ανελκυστήρας είναι ένα μέσο μεταφοράς, το οποίο μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην μετακίνηση του κοινού ή ακόμη και ατυχήματα εφόσον δεν τηρούνται οι απαραίτητες από το νόμο προϋποθέσεις για τη συντήρησή του. Με γνώμονα την ασφάλεια του κοινού, είναι απαραίτητη η περιοδική συντήρηση του ανελκυστήρα όπως ορίζεται στις διατάξεις του νόμου από εξειδικευμένο συνεργείο και όλα τα εξαρτήματα που χρησιμοποιούνται στους σύγχρονους ανελκυστήρες οφείλουν να ακολουθούν τις ευρωπαϊκές οδηγίες και πρότυπα.

 

Το συνεργείο και οι συντηρητές των ανελκυστήρων μας κατ’ επέκταση, είναι υπεύθυνοι για την ασφάλεια του κοινού και τη λειτουργία του ανελκυστήρα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

 

Αυτό γίνεται μέσα από συγκεκριμένες εργασίες όπως οι παρακάτω:

 • Έλεγχος και ρύθμιση των ασφαλιστικών διατάξεων του ανελκυστήρα
 • Λίπανση και καθαρισμός όλων των κινητών μερών του ανελκυστήρα για την αύξηση της διάρκειας ζωής
 • Καθαριότητα στους χώρους ευθύνης
 • Έλεγχος λειτουργίας ενδεικτικών και σημάνσεων

Η VROUTSIS LIFT έχοντας την εμπειρία τουλάχιστον 40 ετών μπορεί να εγγυηθεί :

 • Ποιότητα συντήρησης και αξιοπιστία
 • Άμεση ανταπόκριση & γρήγορη αποκατάσταση των βλαβών
 • Ασφάλιση του ανελκυστήρα & εγγύηση εργασιών
 • Επικοινωνία με τον πελάτη και τεχνική υποστήριξη

 • Ποιες είναι οι υποχρεώσεις του διαχειριστή;

Το ζήτημα της ενημέρωσης έχει μεγάλη σημασία. Αυτή πρέπει να συμβαίνει τόσο σε θέματα νομοθεσίας όσο και μετά από κάθε τακτικό έλεγχο από το συνεργείο συντήρησης, προσφέροντας απαντήσεις σε τυχόν παρατηρήσεις ή απορίες του εκάστοτε υπεύθυνου του κτιρίου.

Συνεπώς, ο διαχειριστής του κτιρίου θα πρέπει να γνωρίζει τις ρυθμίσεις που προβλέπει και τις υποχρεώσεις που επιβάλλει η νομοθεσία για τη νόμιμη αδειοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και επιθεώρηση ασφαλείας των παλαιών και νέων ανελκυστήρων, να γνωρίζει να εκτελεί τη διαδικασία απεγκλωβισμού ατόμων από το θάλαμο και σε κάθε βλάβη του να καλεί το συνεργείο συντήρησης ή την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

 • Οι συντηρήσεις γίνονται από τα εξειδικευµένα και πιστοποιηµένα συνεργεία µας.
 • Η συντήρηση του ανελκυστήρα υποστηρίζεται από σύγχρονο λογισµικό, που µας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθούµε µε λεπτοµέρεια τη σωστή λειτουργία του.
 • Ασφαλίζουµε όλους τους ανελκυστήρες κατά τη διάρκεια της συντήρησης τους.
 • Εγγυόµαστε άµεση τεχνική υποστήριξη στις βλάβες, µε χρόνο λιγότερο της µίας ώρας.
 • Πλήρης ενηµέρωση για κάθε νέα νοµοθεσία που αφορά τον ανελκυστήρα σας.

ΔΩΡΕΑΝ για 1 μήνα η Τεχνική Υποστήριξη!

Αναλαμβάνουμε την Συντήρηση – Τεχνική Υποστήριξη

Κάθε τύπου ανελκυστήρα – ασανσέρ!

1 Step 1
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
reCaptcha v3
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder